Link :: 11.02.2005 :: 19:54 Nio!! Nie pisałam nie pisałam ale wkoncu napisałam!! =D Nie pisałm bo ja mieszkam u babci obecnie a u nie j nie mam internetu!! i nie miałam jak!! I tak niemam co pisać bo nic sie nie dzieje w moim zuciu!! AA..... nie dzisiaj zrobiłam sobie 6 dziurke w uchu w chrząstce ( tzn ja w jednym u chu mam 4 kolczyki a w drugim 2) no i nic po za tym ciekawego!! Moze jeszcze nie których to zaciekawi ze sie nie odzywam z PIOTRUSIEM!! =( troszek szkoda!! Ale co pozadzic!! LIFE IS BRUTAL!!!!!!!!!!!!!!! I nie da sie tego ukryc!!! Huj tak jest i niezmieni sie (chyba) nic!!! Mówią Mi "NIE TRAC SIŁ" bo z tego juz nie bedzie sił...!!
POZDRÓWKA DAL WSZYSTKICH!! PyCi I AnI SzCzEgUlNiE i DlA OfCi!! =) Komentuj(5)
Link :: 25.02.2005 :: 21:51 "Był zwyklym lisem, podobnym do 100 tysięcy innych lisów. Lecz zrobiłem go swoim PRZYJACIELEM i teraz jest dla mnie JEDYNY NA ŚWIECIE"-to cytat z "Małego Ksiecia".
Jest ich o wiele wiecej... (takich które mi sie podobają), np. "dobrze sie widzi tylko sercem, najważniejsze nie wiedoczne dla oczu".
Ta książka jest spox... przynajmniej mi sie podoba... ( ja bym jaej nie przeczytał gdyby ton ie była moja lektura, ale nie żałuję...)
><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
"Nie ja piszę scenariusz do ziemskiego spektaklu. JA tylko gram twoja role Panie z dziwnym skutkiem"-fragmęt parafrazy Trenu XIII J.Kochanowskiego mojej najlepszej kumpeli zklasy Kasi.S (oczywiście Maja i Ewelina tez są moimi najlepszymi kumpelami)
Komentuj(1)
Link :: 25.02.2005 :: 21:52 "NAWET W OBLICZU ŚMIERCI PRZYJEMNA JEST ŚWIADOMOŚĆ POSIADANIA PRZYJACIELA" Komentuj(1)
Link :: 28.02.2005 :: 09:18 Ja właśnie siedze na lekcj informatyki... i sie nudze wiec postanowiłam napisac notke...=)nie wiem co mam pisać.... hmmmm... jeszce dziesiaj nie wiedziałam Piotrka ale jestem przekonana ze zobacze go dzisiaj jeszce nie raz... jak ja go wiedze to mam motylki w brzuchu...=)tak tak nie wiem co ja mam pisac wiec pozdrowie wszystkich MAJE EWELINE.SZ KASIE BASIE KAMILE 2 PULINY DAGMAREM ANETE... (toludzie z mojej klasy)A TERAZ RESZTE PIOTRKA LUTERKA ANIE... I TO WSZYSTKO CHYBA A I PYCIE WAMPIRKA OFCIE WALLEGO... OKI TO WSZYSCY... Trzymajcie sie cieplutko
Papapapa....=) Komentuj(3)
photo lostheart
|