minutasmierci - komentarze |
Nio!! Nie pisałam nie pisałam ale wkoncu napisałam!! =D Nie pisałm bo ja mieszkam u babci obecnie a u nie j nie mam internetu!! i nie miałam jak!! I tak niemam co pisać bo nic sie nie dzieje w moim zuciu!! AA..... nie dzisiaj zrobiłam sobie 6 dziurke w uchu w chrząstce ( tzn ja w jednym u chu mam 4 kolczyki a w drugim 2) no i nic po za tym ciekawego!! Moze jeszcze nie których to zaciekawi ze sie nie odzywam z PIOTRUSIEM!! =( troszek szkoda!! Ale co pozadzic!! LIFE IS BRUTAL!!!!!!!!!!!!!!! I nie da sie tego ukryc!!! Huj tak jest i niezmieni sie (chyba) nic!!! Mówią Mi "NIE TRAC SIŁ" bo z tego juz nie bedzie sił...!! POZDRÓWKA DAL WSZYSTKICH!! PyCi I AnI SzCzEgUlNiE i DlA OfCi!! =) |
|
Tak napisali inni: |
22.02.2005 :: 20:23 :: tvt-80-54-230-110.tvteletronik.pl dezerterka Thx za komenta na moim blogu :) Twój równie śliczny ;) |
20.02.2005 :: 18:27 :: 213.238.99.158.adsl.inetia.pl PyCiA Dziekuje za pozdrowienia dawno Ciebie u mnie nie byloale nic tez Cie pozdrawiam PaPa |
13.02.2005 :: 21:56 :: bmv211.neoplus.adsl.tpnet.pl Dziex Myszko za pozdrówka =] Koffana jesteś!! Weź Ty te obrazki pozmieniaj bo się będę bała spać w nocy! takie one |
13.02.2005 :: 21:56 :: bmv211.neoplus.adsl.tpnet.pl Ania Dziex Myszko za pozdrówka =] Koffana jesteś!! Weź Ty te obrazki pozmieniaj bo się będę bała spać w nocy! takie one |
11.02.2005 :: 20:09 :: agn119.neoplus.adsl.tpnet.pl Hej! Chcesz żeby ktoś ocenił twojego bloga??? Jak tak, to wejdź do nas na www.ocenkiblogow.talk.pl i zgłoś się! Pamiętaj też, żeby dostac jak najleprzą ocenę musisz włozyć w to dużo pracy! Jak zostawisz komenta to napewno cie ocenimy! |
Talk.pl :: Wróć |